Tillbaka till nyhetsöversikt
2018-03-23

Nyhetsbrev vecka 12 2018: Ny show med Uggla

I höst är Magnus Uggla tillbaka på showscenen och denna gång är det hitsen som gäller. I föreställningen “Varning på stan nu mår kung i baren illa igen” utlovar sångaren uteslutande favoriter från förr.

När Magnus Uggla gjort krogshower tidigare har dessa alltid varit uppbyggda kring nyskrivet material. Den här gången blir det “inget nyskrivet skit” utan en helkväll med pärlor ur Ugglas enorma hitkatalog. Inga låttitlar nämns i pressreleasen, men väl tydliga antydningar om att exempelvis “Jag mår illa”, “Fula gubbar”, “Hotta brudar” och “Trubaduren” lär dyka upp.

Nyheter om de invalda

  • Eva Dahlgren följer upp sin nya singel “Jag vill ju bara vara fri” med en miniturné. I vår spelar hon i Malmö, Göteborg och Stockholm. Före dess släpper hon en EP med fyra låtar i slutet av april.
  • Medlemmarna i The Cardigans har bjudit på många solo- och sidoprojekt genom åren. Nu är det basisten Magnus Sveningssons tur. Under namnet Råå gav han nyligen ut albumet “Skånes järnvägar” som består av nio instrumentala spår med namn som “Hven”, “Viken” och “Bjuv – en tillväxtkommun”.

Här kan du se de invalda i veckan

Fre 23/3

Sven-Ingvars: Karlstad

Entombed A.D.: Malmö

Lör 24/3

Sven-Ingvars: Karlstad

Entombed A.D.: Göteborg

Sön 25/3

Sven-Ingvars: Karlstad

Carola: Stockholm

TV- och radiotips

  • Albumaktuella Maritza Horn gästar Go’kväll. SVT1 fredag kl 18.45.
  • Amanda Mair uppträder i samma program dagen därpå. SVT1 lördag kl 18.15.
  • Sverige innehåller reportage om både Partiet och James Hollingworth. SVT1 lördag kl 19.
  • Tommy Nilsson fick flest röster i premiären av Stjärnornas stjärna. Denna vecka är det musikaliska temat latin. TV4 lördag kl 20.
  • Bingolotto gästas av Boris René. TV4 söndag kl 18.