Medgrundare och partners

Stiftelsen Musikskattens Hus som står bakom Swedish Music Hall of Fame är en icke vinstdrivande organisation. Verksamheten finansieras främst via inträdesavgifter, donationer och partners. Det överskott som genereras från verksamheten går oavkortat till programverksamhet som främjar ett aktivt och dynamiskt kulturliv inom musik. 


Det ekonomiska stödet från Svenska Postkodlotteriet har möjliggjort bygget av huset på Djurgårdsvägen 68 och säkerställt grunden för utställningen om svensk populärmusik – från 20-talets Ernst Rolf till dagens musikliv.


"Populärmusik har alltid spelat en viktig roll i samhället, inte bara som underhållning utan även som en källa till inspiration och förändring” säger Niclas Kjellström- Matseke, VD på Svenska Postkodlotteriet. ”Därför är vi glada över att ha kunnat möjligöra Sveriges första museum för svensk populärmusik.” 

Är du och ditt företag intresserad av ett samarbete med Swedish Music Hall of Fame? Välkommen att kontakta VD Charlotte Wiking på charlotte.wiking@smhof.seMedgrundare

 
   

Partners